Fri frakt over 300 kr i Norge

alltid tollfritt

Value Deal – koster & tilbehør

kr 499

Nude Beauty accessories og koster er alt du trenger for en sømløs påføring av sminke! Pakketilbudet består av fire koster laget av høy kvalitet sammen med med en makeup svamp og en powder puff duo.

Dette pakketilbudet består av alle koster og tilbehør fra Nude Beauty. De ulitmate produktene for en full sminkerutine!

Makeup Sponge får sminken din det perfekte, feilfrie resultatet du ønsker. Svampen kan brukes tørr eller lett dampet for å påføre pudder, eller fuktig for sømløs påføring av kremprodukter. Svampen er myk og føles lett mot huden. Designet med tre ulike overflater som gir deg flere muligheter til å påføre produkter.

Triangle Powder Puff er et sminkeverktøy for enkel påføring av pudder. Den spisse kanten gjør den ideel for “baking” eller påføring av pudder under øyene, men kan også brukes i hele ansiktet for å sette/matte ned sminken. Fungerer til både løst og kompakt pudder. Perfekt for touch-ups mens du er på farten. Pakken inneholder 2 stykker.

Highlighter Brush er en liten, fluffy kost som er perfekt til å påføre highligheter på kinnben, nedover nesen og andre steder du ønsker å fremheve. Kan også brukes til pudder i T-sonen og under øynene for å sette sminken.

Foundation Brush er en flat kost som egner seg perfekt for å blende foundation eller concealer. Kosten er kompakt for god dekkevne, samtidig som hårene er luftige og sørger for at resultatet ikke blir kakete eller for tykt. Størrelsen på kosten er akkurat passe både for å blende foundation i hele ansiktet, og conceale under øynene og i ønskede, mindre områder.

Powder Brush er en stor, fluffy kost som gjør det enkelt å påføre pudder i hele ansiktet. Kan brukes til både løst og kompakt pudder. Den avrundede tuppen gjør også at kosten egner seg godt til påføring av bronzer for å varme opp ansiktet og gi et solkysset resultat.

Angled Cheek Brush er en vinklet, kompakt kost spesielt utviklet for påføring av blush langs kinnbenene, eller til konturering. Kosten er myk og former seg enkelt etter ansiktet og gjør det enkelt å få et sømløst, blendet resultat.

Våre bestselgere