Fri frakt over 300 kr i Norge

alltid tollfritt


Nude Beauty x Isabel Raad er et innovativt beauty brand med base i Oslo. Sammen med de erfarne ekspertene i Beauty Rebels er Isabel Raad, som en av de ledende influencerne i Norge, klare til å ta beauty bransjen til neste nivå. Beauty Rebels har mer enn 20 års erfaring med utvikling og produksjon av kosmetikk og velværeprodukter.

Visjonen er å være et ledende nordisk beauty brand og levere produkter av høy kvalitet med lang levetid som gir god verdi til kundene. 

Isabel har allerede bevist stor suksess som grunnlegger av klesmerket Ivorie og som bestselgende forfatter. Nå er hun endelig klar for å innta kosmetikk- og skjønnhetsverdenen. Hun er fremtidsrettet og kreativt drevet, hun er forberedt på å låse opp fantasiens kraft og bruke alle sine erfaringer for å skape nye muligheter.

Nude Beauty by Isabel Raad er et innovativt beauty brand med base i Oslo. Sammen med de erfarne ekspertene i Beauty Rebels er Isabel Raad, som en av de ledende influencerne i Norge, klare til å ta beauty bransjen til neste nivå.

Nude Beauty er inspirert av Isabel sine egne skjønnhetsønsker og ambisjoner, og hun tar sikte på å skape en komplett samling av innovative og moderne produkter. Hun har selv vært nært knyttet til produktutviklingen av hvert eneste produkt når det gjelder formuleringer, design, testing og bruk. Det er en drøm som går i oppfyllelse å lage sine egne, personlige favorittprodukter, og sørge for at produktene er laget med høy kvalitet, holdbarhet og ansvarlighet.

Sammen med Beauty Rebels er målet å tilby luksuriøse kosmetikk- og skjønnhetsprodukter utviklet i Norge. Sammen søker de å etablere de mest moderne, innovative og kreative linjene av produkter med de beste prosessene. Ambisjonene er å inspirere og å få skjønnhetens kraft til å blomstre. Ett av Isabel sine kjennetegn er hennes lange, naturlige, sunne og glansfulle hår. Hennes hårrutine består av nøye utvalgte produkter for å optimalisere glansen og styrken i håret. Det er lett å la seg inspirere av hennes nydelige looks. Med høye krav til prestasjon og resultater har teamet utviklet produkter som kan gi drømmehåret, enten det består av krøller, bølger eller glatt, skinnende hår.